24 NOVEMBER 2019

LonnyZiblat

   AND FRIENDS

  DE LOCATIE MET

Akoestiek

Het Venster op Waterland presenteert met trots

Het venster met haar prachtige akoestiek presenteert Lonny Ziblat. Deze eigenzinnige Argentijnse Israëlische  artiest– front man van Modest Midget (“…the missing link between the Beatles & Frank Zappa!”) treedt met gastmuzikanten Tristan Hupe & Maripepa Contreras op naar aanleiding van zijn nieuwe plaat Dream Hunting. Een mengsel van top kwaliteit songs alla Americana plus Jazz, Klassiek, Midden Oosten en Latijns Amerikaanse invloeden.

Voorafgaand aan de muziek kunt u, desgewenst, genieten van een mooi diner met Argentijnse invloeden.

Aan tafel voor diner 18.00 uur  a E35.00 pp incl. concert, excl. drank

Zaal en bar open 19.00uur

Aanvang concert 20.00 Concert a E15,00 pp. Excl. drank

RESERVEER NU VOOR LONNY ZIBLAT