VERGADEREN MET

Inspiratie

Het Venster is een unieke inspirerende ontmoetingsplek, gelegen in het prachtige veen weidelandschap van waterland, op een steenworp afstand van Amsterdam.

Het fenomenale uitzicht in combinatie met de landelijke en sfeervolle stijl, maken dit gebouw tot de perfecte locatie voor vergaderingen, workshops en conferenties, tot maximaal 50 personen.

Een eigen keuken in combinatie met een echte chefkok maken, dat we aan al uw lunch, borrel en diner wensen kunnen voldoen.

HET VENSTER BIJ U OP LOCATIE

tarieven

Het gehele venster staat tot uw beschikking inclusief gastvrouw, gratis parkeren, beamer, flipover, ruime bovenverdieping, terras en een mooie bos bloemen.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

€ 300,-  –  1 tot 2,5 uur

€ 425,-  –  4 uur

€ 625,-   –  8 uur

€ 1000,-   –  Bel voor onze mogelijkheden

MAAK EEN RESERVERING

Lonny Ziblat

  AND FRIENDS!

24 November 2019 | Diner 18.00 uur | Zaal en Bar open om 19.00 uur | Concert 20.00 uur

Het venster met haar prachtige akoestiek presenteert Lonny Ziblat. Deze eigenzinnige Argentijnse Israëlische  artiest– front man van Modest Midget (“…the missing link between the Beatles & Frank Zappa!”) treedt met gastmuzikanten Tristan Hupe & Maripepa Contreras op naar aanleiding van zijn nieuwe plaat Dream Hunting. Een mengsel van top kwaliteit songs alla Americana plus Jazz, Klassiek, Midden Oosten en Latijns Amerikaanse invloeden.

Voorafgaand aan de muziek kunt u genieten van een mooi diner met Argentijnse invloeden.

Diner en concert E35.00 pp (exclusief drank)

Concert E15,00 pp. (exclusief drank)

RESERVEER NU VOOR LONNY ZIBLAT

  VERWEN UZELF MET ONZE

Catering

vergader arrangement

De beste ideeën onstaan bij de koffiecorner. Wij verzorgen daarom ook graag de (warme) dranken en hapjes in de vorm van ons typische vergader arrangement.

borrel arrangement

Nog even nazitten? Uitgebreid of simpel borrelen een met een glaasje en een nootje, kijk voor de mogelijkheden.

lunch

Goede gesprekken verdienen rust en ruimte, aan een mooi gedekte tafel of buffet, om een goede bodem te krijgen.

diner

Een mooie afsluiting van de dag of een goede omlijsting van uw bijeenkomst, alles biologisch, alles bereidt door onze huischef.

“Grote dank voor jouw fantastische ontvangst op jullie verborgen juweeltje tussen de weilanden”

RODERIK SCHUNK, Dura Vermeer

“Wat een prachtige locatie heb je en wat ging het goed. Ik vond de sfeer ontspannen, jou op een prettige manier flexibel en de lunch ronduit geweldig.”

GEERTJE SMIT, Conservatorium Amsterdam

“Het Venster op Waterland is één van de mooiste vergaderlocaties van Noord Holland. Gelegen aan de rand van de weilanden, maar toch van alle moderne gemakken voorzien”

PETRA POSSEL, Radio 1

Een glimlach op Waterland

Door het venster heeft u de mogelijkheid om met een nieuwe kijk uw bezigheden te bezien. Of het nu groots, klein, zakelijk of intiem is. Wij werken er voor om een ieder die bij ons te gast is met een glimlach aan Het Venster terug te laten denken.

RESERVEER NU